Agenda

Zondag 14 januari 2018, 15.00 uur, Goede Rede in Almere-Haven

Van Strauss tot Shapplin – een concert vol film- en theatermuziek

Kom zondag 14 januari genieten van een concert vol film- en theatermuziek! De matineevoorstelling in Kerkcentrum Goede Rede begint om 15.00 uur.

Flyer Winterconcert HAO 2018Onder leiding van dirigent John Leenders brengt Het Almeers Orkest deze middag een gevarieerd programma ten gehore. We spelen bekende, maar ook wat minder bekende stukken, waarvan de meeste iets te maken hebben met film of theater. De presentatie van het concert is in handen van Harry Oberendorf, muziekkenner, tekstschrijver en presentator bij de ziekenomroep van het Flevoziekenhuis.

Gevarieerd programma
U kunt onder meer luisteren naar een opzwepende medley uit de film Pirates of the Caribbean, maar ook naar het laatromantische Masques et Bergamasques van Gabriel Fauré.
De strijkers spelen de Suite for Strings van John Rutter, die is gebaseerd op vier bekende Britse folksongs. Daarnaast staat er voor de blazersgroep de Serenade van Richard Strauss op het programma.

Spente le Stelle
Sopraan Margarita Holguin soleert in Spente le Stelle. De originele song, gezongen door de Franse sopraan Emma Shapplin, stond in 1998 vier weken in de Top-40 en is door John Leenders gearrangeerd voor orkest. Margarita Holguin werd in 2004 bekend door haar deelname aan Una Voce Particolare met Ernst Daniel Smid. Daarna nam haar zangcarrière een grote vlucht.

Het programma:
Pomp and Circumstance No. 4 – E. Elgar
Masques et Bergamasques – G. Fauré
Serenade – R. Strauss

Pauze

Suite for Strings – J. Rutter
Spente le Stelle – Emma Shapplin (arr. John Leenders)
Chanson de Matin – E. Elgar
Medley Pirates of the Caribbean – K. Badelt

Entree, inclusief pauzedrankje:
Volwassenen: € 12,50
Kinderen (4 tot 18 jaar): € 6,00

Bestel hier uw tickets!
Kaarten zijn te koop aan de deur bij de Goede Rede voor aanvang van het concert, of te reserveren via onderstaand formulier.
Let op, u kunt alleen contant betalen, er is geen mogelijkheid om te pinnen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aantal kaarten (volwassenen)

Aantal kaarten (kinderen 4 tot 18 jaar)

Opmerkingen

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws van Het Almeers Orkest.

 

Het Almeers Orkest