Meespelen

meespelenSpeelt u minimaal enkele jaren een muziekinstrument? En vindt u het leuk om in een volwaardig symfonieorkest te spelen, samen met andere enthousiaste amateurmusici? Dan bent u van harte welkom bij Het Almeers Orkest! Op dit moment hebben wij plek voor:

– contrabassisten
– cellisten
– altviolisten
– violisten
– hoornisten
– paukenisten
– koperblazers

Heeft u nog niet zoveel ervaring, dan kunnen de partijen aangepast worden waardoor meespelen al snel mogelijk is. Informeer bij een van de bestuursleden of stuur een mail.

Meespelen met onze repetities

Wilt u meespelen met enkele repetities? Dat kan! Zo krijgt u een goede indruk van het niveau van Het Almeers Orkest en de sfeer tijdens het repeteren. Na twee maanden bekijken we van beide kanten of het bevalt en kunt u besluiten of u lid wilt worden.
De contributie van Het Almeers Orkest bedraagt op dit moment € 220,- per jaar. Betalen in twee termijnen is mogelijk.
De contributie bijdrage mag in 2 termijnen worden voldaan, t.w. per 1 september en 1 februari. Opzegging van het lidmaatschap dient men tenminste 1 maand voor het einde van het boekjaar schriftelijk aan te geven bij het bestuur.

Onze repetitieruimte

Het Almeers Orkest repeteert elke woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2, 1316 EM in Almere.

Meer informatie

Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@hetalmeersorkest.nl, stuur een bericht via ons contactformulier  of bel met onze secretaris Peter Feenstra: 06 – 22244060