Meespelen

meespelenSpeel je minimaal enkele jaren een muziekinstrument? En vind je het leuk om in een volwaardig symfonieorkest te spelen, samen met andere enthousiaste amateurmusici? Dan ben je van harte welkom bij Het Almeers Orkest! Op dit moment hebben wij plek voor:

– contrabassisten
– cellisten
– altviolisten
– violisten
– hoornisten
– paukenisten
– koperblazers

Heb je nog niet zo veel ervaring, dan kunnen de partijen aangepast worden aan jouw niveau. Daardoor is meespelen al snel mogelijk! Informeer gerust bij een van de bestuursleden of stuur ons een mail. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Meespelen met onze repetities

Wil je meespelen met enkele repetities? Dat kan! Zo krijg je een goede indruk van het niveau van Het Almeers Orkest en de sfeer tijdens het repeteren. Na twee maanden bekijken we van beide kanten of het bevalt en kun je besluiten of je lid wilt worden.
De contributie van Het Almeers Orkest bedraagt op dit moment € 220,- per jaar. Betalen in twee termijnen is mogelijk, t.w. per 1 september en 1 februari. Opzegging van het lidmaatschap geschiedt schriftelijk aan het bestuur met inachtneming van een opzeggingstermijnvan ten minste 1 maand voor het einde van het boekjaar.

Onze repetitieruimte

Het Almeers Orkest repeteert elke woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2, 1316 EM in Almere.

Meer informatie

Heb je belangstelling of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@hetalmeersorkest.nl, stuur een bericht via ons contactformulier  of bel met onze secretaris Peter Feenstra: 06 – 22244060